Om Urbania CPH

Urbania CPH er en forening, der ønsker at fremme bæredygtige bofællesskaber i byen. Vi vil bo i et bæredygtigt, urbant, mangfoldigt byboligfællesskab med plads og rum til samhørighed med byens mennesker og til samvær, nærvær og respekt for individuel livsudfoldelse i vores hus. Bofællesskabet skal have omkring 100 lejligheder og kommer til at ligge ved Borups Plads i København.

Urbanias initiativgruppe startede i 2009. I 2010 blev der holdt stiftende generalforsamling, og i april 2011 afholdt Urbania CPH den første ordinære generalforsamling, hvor foreningens værdigrundlag blandt andet blev vedtaget. Siden har vi været i hastig vækst. I dag er vi ca. 200 medlemmer og er sammen med AKB København og KAB enige om, at Urbania CPH vil blive bygget på hjørnet af Lundtoftegade og Borups Alle. Vi håber at kunne flytte ind i 2026, men det afhænger af mange forhold og kan derfor blive forsinket.

Læs vedtægterne (PDF)
Læs KUBEN: Værdi og funktionsprogram eller se den som præsentation 


Medlemskab

Alle, der kan tilslutte sig vores værdigrundlag, er velkomne til at melde sig ind i Urbania CPH. Et medlemskab giver automatisk opskrivning på boligliste / venteliste. Vi håber selvfølgelig også, at du vil deltage aktivt i at realisere projektet. Læs mere under Info om Medlemskab.

 

Kommunikationsstrategi for Urbania

Vores målsætning er:
  • at øge kendskabet til Urbania CPH og til de idéer og visioner, der ligger bag
  • at skabe en åben, transparent og imødekommende organisation for medlemmer, samarbejdspartnere og andre interesserede
  • at tiltrække investorer og kompetencer
Hjemmesiden Urbaniacph.dk skal være den centrale kommunikationsplatform for Urbania CPH - til brug
for kommunikation med medlemmer, partnere, potentielle medlemmer, presse og andre interesserede.
 
Vi har også en Facebook-side samt en facebook gruppe for medlemmer som supplement til hjemmesiden. Her kan du snakke med om dine drømme om et bofællesskab i byen.