Udmeldelse

 
For at melde dig ud af foreningen skal du først stoppe din betalingsaftale med Urbania CPH , således at vi ikke opkræver kontingent fra dig. Derefter kan du slette din profil helt fra hjemmesiden:
 


 
  1. Stoppe betalinger: Hvis du kan se en lille hængelås øverst i højre hjørne så log på ved at klikke på på den. Herefter skifter den til en ikon af en overkrop. Klik på denne og vælg "Mine tilmeldinger" / Ikon med kreditkort. Under tilmeldingsoversigten skal du finde den betaling du ønsker at stoppe, klikke på den, og derefter klikke på knappen 'Klik her for at udmelde dig'.

  2. Slet din profil: For at slette din bruger klik på blyanten i øverste højre hjørne (Min profil). I bunden af siden kan du klikke 'Slet profil'. Denne knap kan ikke ses hvis du stadig har en betalingsaftale med Urbania CPH. 
 
 

 Ændring af medlemsstatus

Ønsker du at ændre din medlemsstatus og prisen på dit kontingent, så skal du først fjerne dit gamle betalingsaftale, for derefter at lave en ny:
  1. Stop betalinger til den forkerte kontingent-pris: I øverste højre side klik 'Mine tilmeldinger'(med det lille dankort). Under tilmeldingsoversigten skal du finde den betaling du ønsker at stoppe, klikke på den, og derefter klikke på knappen 'Klik her for at udmelde dig'.

  2. Find og betal nyt kontingent her